در آینده نزدیک ممکن است هنگام تماس با اورژانس‌ بیمارستانی با صدای پرستاری مانند «آنا» مواجه شوید؛ صدای دوستانه‌ای که می‌تواند به شما کمک کند و به پرسش‌هایتان پاسخ دهد. آنا آموزش دیده با رفتار گرم و مهربان خود، بیماران را آرام کند و به سوالاتشان پاسخ دهد. آنا برخلاف دیگر پرستاران، یک انسان واقعی نیست و به‌صورت ۲۴ ساعته و به چندین زبان مختلف در دسترس است.

هوش مصنوعی در پرستاری

آنا انسان نیست، بلکه یک برنامه هوش مصنوعی است که توسط Hippocratic AI طراحی شده است. شرکت Hippocratic AI یکی از شرکت‌های جدیدی است که راه‌هایی برای اتوماسیون وظایف زمان‌بر که معمولاً توسط پرستاران و دستیاران پزشکی انجام می‌شود، ارائه می‌دهد.

هوش مصنوعی این روزها در حوزه مراقبت‌های پزشکی وارد شده و برای نظارت بر علائم حیاتی بیماران، شناسایی وضعیت‌های اضطراری و شروع برنامه‌های مراقبتی گام به گام استفاده می‌شود.

بیمارستان‌ها می‌گویند که هوش مصنوعی به پرستاران کمک می‌کند کار خود را به طور مؤثرتری انجام دهند و از مشکلاتی مانند خستگی و کمبود نیروی انسانی جلوگیری کنند؛ اما اتحادیه‌های پرستاری معتقدند که این فناوری به‌طور نادرست در حال جایگزینی تخصص پرستاران و کاهش کیفیت مراقبت‌هایی است که به بیماران ارائه می‌شود.

در حالی که بسیاری از بیمارستان‌ها از این تکنولوژی برای بهبود مراقبت‌ها و کاهش هزینه‌ها استفاده می‌کنند، هوش مصنوعی گاهی هشدارهای غلط و مشاوره‌های خطرناکی می‌دهد.

پرستاران می‌گویند که هدف هوش مصنوعی کمک به آن‌ها در نظارت بر چندین بیمار به طور همزمان است؛ اما در واقع اغلب با هشدارهای نادرستی مواجه می‌شوند که ممکن است کار آن‌ها را مختل کند.

کارشناسان پرستاری معتقدند شاید چنین برنامه‌هایی برای بیمارانی که وضعیت خوبی دارند کارساز باشد؛‌ اما افراد شدیداً بیمار که به مراقبت‌های مداوم نیاز دارند اصلا مناسب نیست. نظر شما چیست؟

پیش از این هم دیده بودیم که بهبود دقت و کیفیت تصاویر MRI با هوش مصنوعی ممکن می‌شود