همیشه کشف آثاری از تمدنهای باستان، یک خبر بسیار مهم در علم باستان شناسی است و این بار چنین اتفاقی به لطف هوش مصنوعی رخ داده است.
سفر هوش مصنوعی به اعماق تاریخ
باستانشناسان ژاپنی با استفاده از هوش مصنوعی موفق شدند بیش از 300 تپه نگاره جدید را در صحرای نازکا در پرو کشف کنند. با این کشف شگفتانگیز، تعداد تپه نگارههای شناخته شده در این منطقه تقریباً دو برابر میشود.
جالب اینکه کشف تپه نگارههای قبلی این منطقه تقریبا یک قرن طول کشیده بود؛ اما اکنون با کمک هوش مصنوعی همان تعداد تپه نگاره در مدت خیلی خیلی کوتاهی کشف شد!
به گفته france24 تپه نگارههای جدید که قدمت برخی از آنها به بیش از 2000 سال پیش میرسد، شامل طرحهایی از حیوانات وحشی، انسانها و شترسانان اهلی است. این کشف نشان میدهد که تمدن نازکا بسیار پیچیدهتر از آنچه قبلاً تصور میشد بوده است.
هوش مصنوعی در این کشف نقش بسیار مهمی داشته است. با استفاده از این فناوری، محققان توانستند تصاویر هوایی منطقه را به سرعت و دقت تحلیل کنند و طرحهای پنهان در زمین را شناسایی کنند. روشهای سنتی برای شناسایی این تپه نگارهها بسیار زمانبر و مستعد خطا بود.
احتمالا میتونستن از بالا ببینن چی طراحی میکنن
مطلب جالبی بود درود
بنااااااااازومش👌
سلام
رشته دانشگاهی ویژه ی هوش مصنوعی کاربری و گرایشات آن وجود دارد؟
احسن کسانی که غ ب وحشی به آنان می گن سرخ پوست خیلی خیلی از اروپاییان متمدن تر بودن.ولی مثل کردها زیر پای فارس و ترک و عرب لگدمال شدیم لگد مال ارکپاییان شدن.
احسن کسانی که غ ب وحشی به آنان می گن سرخ پوست خیلی خیلی از اروپاییان متمدن تر بودن.ولی مثل کردها زیر پای فارس و ترک و عرب لگدمال شدیم لگد مال اروپاییان شدن.زرشک!!! بگید از بیان واقعیت در مورد شماها ارسال نشده اشکال ندارد در آینده ظلم های شما گفته خواهد شد.
شما کردا چتون هست همیشه باید یه حرفی بزنن غری بزنید
خب اون زمان چطور ساختن اینا رو از بالا چطور دیدن که همچین نقشی در آمده